Visagie Modellen & Bruidjes

Welkom op mijn Portfolio pagina vol met prachtige modellen en bruidjes. Vroeger was ik al een creatief kind en ik kon mezelf uren lang vermaken. Op mijn 14e ben ik pas officieel begonnen met make-up en heb ik mezelf een eigen stijl aangeleerd. Dit door heel veel filmpjes van Nikkie Tutorials en andere grote Youtbers te bekijken en na te doen. Natuurlijk zag het er eerst niet helemaal goed uit, maar je moet ergens beginnen. Na een kleine twee jaar kreeg ik mijn eerste opdrachten binnen en ben ik ook mee gaan doen met een schmink contest voor het merk NYX. Ik kwam in de top 10 terecht, maar ik redde het helaas niet tot de top 3. Mijn ouders gaven aan dat ik er wel echt talent voor had en ik hier dus ook echt iets mee moest gaan doen.

Maar toen kwam de realiteit: school, examens, nieuw werk, een huis kopen, een verbouwing, een bruiloft en tot slot een pup. Daarna had ik even tijd voor mezelf nodig, even alles weer terugbrengen naar hoe het was. Mijn creativiteit weer opnieuw hervinden. Weer mensen durven uit te nodigen om mee te werken en dit ging eigenlijk soepeler dan ik had verwacht. Mensen vonden het tof om model te zitten en waren blij met de foto’s die ze gratis toegestuurd kregen.

Mijn creatieve DRIVE is groot en ik hoop iedere keer beter te worden. Mijn passie voor make-up & styling is zichtbaar in wat ik doe en deze hobby is uitgebreid tot werk. Ik hoop dat ik nog veel vrouwen mag gaan opmaken. Wil je een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar: rachelkromdijk@gmail.com of volg mijn Instagram account Visagie_Rachel

Marleen | Purple Smokey Eye ‘New Nude Palette’ | Nude lips Lipstick Jelly Pong Pong
Femke | BPerfection Dream Big Palette | Groen/Gele look incl. glitter
Michelle | Smokey eye grey | Nude lip
Colene | Classic smokey eye | Glitter Lit Cosmetics
Isabel | Peachy lipstick Kiko | Soft Brown Smokey Eye
Merel | 80’s look | Glitter Liner | Nude lipstick Matte
Kelsey | Dark Smokey Eye | Nude lipstick BE -Incognito
Ariette | Grey Smokey Eye | Inglot Glitter Pigments | Nude lipstick Blankety
Rianne | Favorite Smokey Eye Brown | Nude Lipstick Wycon Cosmetics Mattmelow
Fleur | Smokey eye | Soft touch | Lipstick Mac Cosmetics Blankety
Gemma | Purple Smokey Eye It Style & New Nude Huda Beauty | Lipstick Blankety MAC
Merel | Born To Run Palette | Glitter Liner NYX | Nude Pink Lip Nabla Vanilla Queen
Celine | Light make-up met een shiny lip combo | Becca Highlighter

Bruidjes

Mijn portfolio is natuurlijk niet compleet zonder bruidjes. Hieronder kan je een aantal van mijn bruidjes bekijken. Er heerst altijd een gezonde spanning op zo’n ochtend en wat geniet ik hier toch altijd van! We lachen altijd wat af op zo’n ochtend, waardoor de zenuwen ook wat meer onder controle zijn. Ik krijg de volgende dag altijd complimenten dat de make-up de gehele dag super is blijven zitten, dit doet me altijd goed om te horen. Dat geeft mij ook weer een bepaalde rust, daar doe je het voor! Het is voor een visagist/kapper/fotograaf altijd enorm bijzonder om op zo’n belangrijke dag aanwezig te mogen zijn.

Je zorgt ervoor dat de bruid op haar gemak is, dat de make-up aansluit bij het totaal plaatje. Ik pak altijd mijn proef make-up foto erbij, dit geeft de bruid ook wat meer rust en in mijn notities zet ik altijd precies welke producten ik gebruikt heb. Hierdoor kan ik zelf ook geen ‘fouten’ maken en ziet het er altijd precies uit zoals op de proefdag. Het is niet erg om bepaalde dingen anders te willen, het is jouw dag. Dus geef bij de proef make-up altijd goed je wensen aan.

Ga jij in het jaar 2022-2023 trouwen? Boek dan alvast je afspraak door mij een mailtje te sturen: rachelkromdijk@gmail.com we maken er dan een gezellige afspraak van en jij gaat met een grote glimlach de deur uit. Je krijgt de proef make-up foto’s toegestuurd zodat je ze nog een aantal keer kan bekijken. Wil je uiteindelijk toch iets anders? Geen probleem, dan kan je tegen een betaling nog een keer terugkomen of we passen het op de grote dag aan.

Ilse | Soft smokey eye | Nude lipstick Charlotte Tilbury | 2021
Laura | Werkendam | Smokey eye met een zachte nude lip | December 2021
Evelyn | Werkendam | Brown Smokey Eye | Soft lips | 2021
Manon | Classic Brown Eyeshadow look | Lipgloss | 2021
Lidewij | Ameide| Smokey Eye Huda Beauty New Nude | Matte Lips | 2021
Manon | Moeder | Schoonmoeder | 2021
Ingeborg | Werkendam | Soft Smokey Eye | 2020
Nicole | Ameide | Soft Smokey Eye | Boho Theme | 2016
Rodé | Ameide | Subtiel en natural | 2018
Ariette | Ameide | Smokey eye

BewarenBewaren

BewarenBewaren

10 Reacties

 1. 25 september 2014 / 11:08

  Wauw wat een mooie foto's! Xx

 2. 7 oktober 2014 / 14:49

  Prachtige foto's en leuke looks!

 3. 22 oktober 2014 / 19:26

  wauw al deze prachtige make-up looks!
  Ik ben in de hemel 🙂

 4. 3 november 2014 / 20:06

  Wauw, je hebt echt hele mooie foto's.. Ze lijken haast bewerkt.

  • 4 november 2014 / 14:50

   Sommige zijn ook bewerkt hoor! haha in picmonkey maar niet allemaal! liefs

 5. 18 maart 2015 / 18:47

  Prachtige foto's Rachel.Vind je haarkleur gaaf.