RITUALS ORIENTAL ESSENCE COLLECTION

Deze prachtige parfum set van Rituals heb ik gekocht voor mijn vriend. De 20e juli waren wij drie jaar samen en ik wilde een leuk cadeautje verzinnen. Mijn vriend nam mij heerlijk mee uiteten, waar kon ik hem nu nog mee verrassen? Ik hou ervan als mijn vriend lekker ruikt dus de keuze was daarna makkelijk gemaakt. Ik had een massage olie gekocht op Rituals en toen zag ik deze geurset. De buitenkant zag er al zo leuk uit dat ik dacht, de geur kan gewoon niet tegenvallen. Ik gokte het erop, bestelde het online en mijn bestelling was snel binnen.


Benieuwd naar de review? Bekijk dan snel de rest van het artikel door op de titel te klikken.
 

UITSTRALING
De buitenkant, binnenkant en de parfum flacons zien er prachtig uit. Blauw met zwart vind ik ook een stoere en leuke combinatie voor mannen. Wanneer je het doosje opent zie je drie kleine flacons tevoorschijn komen. Een groene, blauwe en grijze variant met ieder een heerlijke geur.

De doppen van de parfums zijn gemaakt van hout, hoe mooi? Dit geeft een echte charme aan de flacons vind ik. Dat iedere parfum z’n eigen kleur heeft vind ik ook leuk gedaan. De parfums zien er strak en goed uit, dit vinden mannen het belangrijkst, het moet simpel en strak zijn en goed ruiken.

 

INFORMATIE
Er staat genoeg informatie op de doos. De ingrediënten staan erop, de parfums hebben allemaal een eigen naam en de geuren staan beschreven. Je moet de parfums ook bij warmte uit de buurt houden en de verpakking kan je recyclen.

Eau de Kashmir [groen] vetiver, lavendel en bergamot
Bleu Byzantin [blauw] watermunt, blauwe jeneverbes en cipres
Roi d’Orient [grijs] (Arabische amber, witte peper en muskus

De geuren vind ik allemaal geweldig, de groene variant vind ik heel mysterieus ruiken, houtachtig en een klein beetje zoet.

De blauwe variant is al een stuk sterker en zwaarder maar zeker geen verkeerde geur, love it!

De grijze variant ruikt naar een frisse en zachte parfum.

Je hebt nog een andere variant (deze flacon is geel)
Sultan de Muscat donker hout, patchoeli en leer

GROTERE FLACON + PRIJS
Vind je de parfum helemaal geweldig? Koop dan de 50ml deze is €39,00.

PRIJS
€25,00 voor drie parfums

MIJN MENING
Ik ben verliefd op de geuren, toen ik de dop eraf haalde was ik al direct fan!

 
News