5 mini doelen voor juli

Doelen stellen in het leven is heel belangrijk, maar waar begin je? Wat vind je het belangrijkst? Ik ga in dit artikel even flink nadenken over een bepaalde doelen die ik wil gaan stellen. Op deze foto hierboven zien jullie trouwens mijn nieuwste brushes van Ebay. Ze lijken mega veel op die van Real Technique en zijn ook nog een mega soft. Over een aantal dagen/weken komt het artikel online over deze kwasten. Hou dus mijn blog goed in de gaten. 


1. Die 6.000 abonnees op Youtube proberen te halen deze maand.
Ik wil niet ondankbaar klinken en een hunkeren naar meer meer… maar, ik ben nu ruim 2 jaar bezig op youtube en ik wil gewoon graag die 10.000 abonnees halen. Ik vind het zo tof om zoveel mensen te inspireren met mijn vlogs, shoplogs, tutorials en persoonlijke video’s. Wat voor video’s vind jij het leukste om te kijken? Laat dat even hieronder weten.

2. Een tweede Alex Drawer lade kast kopen bij de Ikea. 
Mijn make-up kast staat enorm vol en ik kan vrij weinig kwijt de laatste tijd. Ik ben gewoon make-up en beauty producten aan het weggeven omdat al mijn kasten uitpuilen. Dat kan gewoon echt niet, ik hou van mijn spullen en ik wil geen tassen vol weggeven haha. Oplossing? een tweede alex drawer kopen bij de Ikea. Dit word een missie want mijn moeder word gek als er nog een kast bij komt op mijn kamer.

3. De hele serie the vampire diaries afkijken. 
Dit vind ik de meest mooie serie ooit. Ik heb twee weken geleden op bol.com een mega goede actie getroffen. Ik kon seizoen 5 en 6 scoren en dan was de tweede gratis, dit bespaarde mij €40,00. Toppertje toch? Nu wil ik het alleen vanaf het begin gaan terugkijken, dat worden weer heel veel tranen. Ik heb nog nooit zoveel gejankt in een serie, wanneer er mensen doodgaan in the vampire diaries ga ik helemaal stuk. Er zit ook echt een verhaal in en dat maakt deze serie ook zo goed.

4. Meer bezig zijn met sporten. 
Ik vind het geweldig om before and after foto’s te bekijken van mensen die los gaan in de gym. Ik ben nu een aantal maanden bezig in de sportschool maar ik merk weinig verschil. Ik merk wel dat mijn spieren groter worden, bovenbenen en armen vooral maar het vet mag er iets sneller vanaf. Jammer genoeg moet ik echt mijn eetpatroon gaan aanpassen, eerder gaat het er niet af ben ik bang.

5. Meer uitstapjes maken.
Deze maand heb ik 3 jaar met mijn vriend, drie hele jaren! Daarvoor hebben wij al een halfjaar om elkaar heen gedraaid. Hij is de liefde van mijn leven, nooit heb ik aan trouwen gedacht maar bij Marc wel. Natuurlijk hebben wij onze struggles maar geen een relatie is perfect, dat geloof ik niet. Tegenwoordig word alles ons ook moeilijk gemaakt. Alles moet zo zijn zoals in films, series, op social media, wanneer je vriend iets niet doet wat je bij een ander stel wel ziet denk je van, waarom doet die dat niet bij mij? Als je dan al een beetje onzeker bent ga je veel dingen in je hoofd halen, niet doen dus Rachel. Ik wil dus de drie jaar gaan vieren, samen heerlijk genieten bij kaarslicht in Scheveningen. Luisterend en kijkend naar het water, ik zeg perfect.

Ik wil niet alleen met mijn vriend uitstapjes maken maar ook met mijn vriendinnen. Mijn vriendinnetjes Rosanne en Ariette komen over 1,5 week gezellig eten. Ik ga voor beiden apart koken ik ben benieuwd of ik ze ga verrassen. Als het een keer lekker weer is wil ik ook gaan barbecuen.

Wat zijn jouw doelen voor deze maand? 

 
News