Over de site

Toen & Nu 
Sommige mensen vernoemen hun kinderen naar henzelf. Ik heb mijn blog naar mijn voor en achternaam vernoemd. Het was eigenlijk vrij lastig om een pakkende naam te verzinnen toen ik net begon. Ik dacht ik doe gewoon mijn naam dat vergeten de mensen hier in de buurt sowieso niet. Het is niet moeilijk om te onthouden. Waarom ben ik een blog begonnen? Ik hou van schrijven, dingen delen, ik heb een eerlijke mening en die wil ik al te graag delen met mijn lezers. 
Ik heb vanaf dag een iedere dag een artikel geplaatst. Het voelde zo fijn en mensen zagen dit ook terug in mijn artikels. Ik schrijf iedere dag met plezier en ik hoop ook ooit mijn werk er van te kunnen maken. Ik heb geleerd voor secretaresse en heb die opleiding ook afgemaakt, echter kon ik geen baan hierin vinden. Nu werk ik niet alleen het weekend bij de Keurslagerij in Ameide maar zes dagen. Het is best lastig om alles te combineren, mijn werk, ik werk s’avonds met mijn zus nog bij een kantoor, mijn youtube kanalen, mijn blog, de foto’s die ik moet maken en de artikels die ik moet typen. Het is veel maar ik heb er veel plezier in, het werpt ook zijn vruchten af. Webshops zien dat je het met plezier doet en dat wil je ook bereiken. Je wilt dat webshops en winkels je gaan opmerken, ook heb ik al een aantal interessante samenwerkingen gedaan waar ik erg veel plezier in heb. 
Mijn kindje 
Ik zie mijn blog eigenlijk als mijn kindje, ik zorg er iedere dag voor. Zorg dat er iedere dat wat interessants mee gebeurd. Ik voed het iedere dag met artikels in de hoop dat mensen er leuk op reageren. Het is nu nog een peuter maar ik hoop dat mijn blog snel een volwassen dame word. Dat mijn blog vanzelf gaat lopen, dat er vanzelf reactie’s komen. 
Apparatuur
Foto’s en video maak ik met de Canon 60D of de Nikon 1J1, de laatste camera is een perfecte vlog camera omdat die uit zichzelf scherp stelt. Je kan er diverse lenzen op kopen maar die zijn wel prijzig. Ik heb twee softboxen die ik gebruik als ik moet filmen of als ik heldere foto’s wil maken. 
Ik bewerk mijn foto’s op picmonkey.com en mijn video’s in Final Cut pro en Imovie. 
Dit doe ik allemaal op mijn Imac die ik op de apple store heb gekocht. 
Heb je nog verdere vragen? Stel deze dan gerust: [email protected] 

Leave a Reply