Ha-Ra ReviewsBianca: Ik was altijd vrij tevreden over mijn huid, Ik had weinig plekjes en acne. Tot 2 jaar geleden! Ik kreeg behoorlijk last van acne op mijn voorhoofd, het leken wel muggen bulten inplaats van acne. Ik ging toen de tijd net op vakantie toen de acne begon. Ik hoopte dat het wel over zou gaan door de zon aangezien ik nooit eerder echt last van acne heb gehad. Het werd alleen maar erger ik ben na mijn vakantie direct naar de huisarts gegaan, hij adviseerde mij een antibiotica kuur. Het waren flinke ontstekingen, het bloedde en het deed echt zeer. 


De antibiotica kuur hielp niet, ik heb daarna nog 2 andere zalf soorten gekregen die redelijk helpen. Nu 2 jaar verder gebruikte ik de zalf nog steeds zodra ik stopte kwam het meteen terug. Op een dag zag ik op Rachel haar Facebook een productlijn voorbij komen de HaRa. Ik had nooit eerder van deze lijn gehoord, aangezien ik alles van de dokter had geprobeerd had ik weinig hoop dat, ik ooit zonder mijn zalf zou kunnen. Toch werd ik er nieuwsgierig naar ik zag veel goede dingen voorbij komen. 

Ik heb de milk, tonic, sos creme +handschoen besteld. Ik kreeg goede informatie van Rachel over hoe ik het allemaal moest gebruiken. Zo gezegd zo gedaan.. Ook stopte ik met de zalf van de dokter. Ik merkte al snel dat mijn huid zachter en fijner aanvoelde! Na 2 weken werd mijn voorhoofd heel erg ik was bang dat de acne weer terug kwam. Ik heb toen Rachel gelijk een berichtje gestuurd, zij vertelde mij dat het juist goed was omdat, alle onzuiverheden en bacteriën uit mijn poriën kwamen. Ik heb toen op advies van Rachel toch door gezet en ben het product blijven gebruiken. Al snel ging mijn voorhoofd vooruit en de acne trok weg! Ik ben nu inmiddels 1,5 maand verder en ik heb totaal geen last meer van acne op mijn voorhoofd, geen ontstekingen en het is niet meer rood. Ik heb nog nooit z’n mooie,egale zachte huid gehad!! en natuurlijk heb ik heel af en toe een klein puistje maar dat is meer dan normaal. Ik ben eindelijk van mijn zalf af en ik hoef niet meer bang te zijn dat mijn voorhoofd ooit zo erg gaat worden! Ik vind het echt een super lijn en ik ben Rachel super dankbaar dat zij mij tot liet door zetten! Ik raad het echt iedereen aan!Annemiek: Een paar maanden geleden vertelde Rachel over de Hara verzorgingsproducten. Volgens haar zou dat de oplossing zijn voor mijn huidproblemen. Tja dat had ik natuurlijk vaker gehoord! Ik heb al bijna 30 jaar een zeer onrustige huid gehad(ben nu net 40). Last van acne en snel een geïrriteerde huid ( schraal en rode plekjes). En geloof me echt van alles geprobeerd!! Van Dermatoloog ,acne-instituut ,diëten ,antibiotica kuren en vele producten van de drogisterij.
Het laatste jaar had ik me erbij neergelegd.Met foundation en laagje poeder kom ik er wel !! Op advies van Rachel de schuim (in de schuimwonder) de tonic en SOS crème gaan gebruiken. 
De eerste twee weken de SOS crème iedere keer na het reinigen en de tonic. Na enkele dagen zag je al resultaat, de pukkeltjes waren er nog wel maar de tonic en SOS crème zorgde ervoor dat ze sneller verdwenen. 
Zonder dat mijn huid rood,schraal of trekkerig werd.

Na ongeveer twee weken was mijn huid rustiger en zijn de poriën kleiner geworden. De SOS crème ben ik toen alleen gaan gebruiken op plekje of pukkeltje! Inmiddels ben ik ook de skin peeling erbij gaan gebruiken. Een a twee keer per week even lekker mijn huid extra verwennen.

Nu twee maanden verder, is mijn huid rustig, en ga ik zonder foundation en poeder de deur uit! Ook niet onbelangrijk de producten zijn erg zuinig in gebruik!


Marjolijn: Vorig jaar augustus ben ik ten huwelijk gevraagd en we besloten om in mei 2015 te trouwen. Een paar maanden voor de bruiloft kwam ik per toeval op het facebook account van Rachel en ik wist het gelijk: zij gaat mijn bruidsmake-up doen! Zo gezegd zo gedaan en nadat we wat contact gehad hadden spraken we af. Eerlijk gezegd was ik daar best zenuwachtig voor want op dat moment was mijn huid (gedeeltelijk ook door de stress) een behoorlijke puinhoop,althans dat vond ik zelf. 
Als je 4 jaar lang nagenoeg geen puist heb gehad en opeens zitten er een aantal dan voelt dat voor mij als een puinhoop. Rachel was zo lief en vriendelijk en stelde me erg op mijn gemak. En toen ze zei “ik had je huid erger voorgesteld dit komt helemaal goed voor je bruiloft” was ik zo blij! Geloof me dat is het enige wat je wil horen als je gaat trouwen! Rachel liet me toen de Hara producten zien die zij verkoopt, en ze bracht ze ook op mijn gezicht aan zodat ik de producten echt kon voelen/ruiken. Heerlijk!
De twee Hara producten die ik gebruik ( bath & shower en SOS crème ),  kan ik iedereen aanbevelen. Oké het is wat duurder dan een of ander eigen merk van een drogist maar het is zo veel beter voor je huid! Als ik mijn gezicht was met de bath en shower is mijn huid zo zacht als satijn! Het vermindert ook (net als de SOS creme) de roodheid in mijn gezicht, waardoor een puistje minder opvalt en omdat hij minder opvalt doe ik er ook minder make up op waardoor andere puistjes voorkomen worden. Een Win-win situatie dus!
En dan de SOS crème: zoals ik al zij tegen roodheid,  maar voelt ook heerlijk zacht op je huid. Ook ideaal als je net als ik wel eens droge plekjes op je gezicht hebt! Je hebt van allebei maar heel weinig nodig. Ik heb ze denk ik maart gekocht en ze zijn allebei nog steeds niet op! En uiteraard heb ik nog steeds wel eens een pukkeltje (of meerdere.. maar met deze producten kan ik het in elk geval onder controle houden.
Dus heb jij een lastige huid en heb je het ervoor over om wat meer geld te investeren in natuurlijke producten?  Dan is dit zeker wat voor jou!

Jeanette (45): Ik gebruik al vanaf maart de gehele spa en naturelle lijn van de Ha-Ra.
Al mijn vier kinderen hebben een allergie voor synthetische conserveringsmiddelen ed. Dus ik moet altijd opletten met wat ik koop voor onder de douche. Sinds ik deze lijn gebruik hebben ze geen rode vlekken en jeuk meer na het douche. De naturelle lijn is geheel vrij van synthetische stoffen in gelaatsproducten. Ik ben dus erg enthousiast over alle producten. Het is een zeer goede, natuurlijke en biologische lijn. Zelfs gecertificeerd met het eco gruppo certificaat. Zo weet ik zeker dat ik kwaliteit koop. Het is wel duurder dan de reguliere producten maar het is zuinig in gebruik en voor een gezonde huid wil ik graag meer betalen. Want als we voro de regulieren producten gaan moeten we ook hormoonzalf gaan smeren, NEE BEDANKT, die hebben we nu niet meer nodig.

Waar ik het meest enthousiast over ben is de sos creme. Mijn zoontje van 5 jaar zat een keer vol met vellen onder zijn voeten. De sos creme ben ik in de ochtend en avond gaan smeren, direct was het jeuk en brand gevoel al minder. Na een aantal dagen zag je de huid verbeteren. Ik heb een foto gemaakt van voor en na het smeren, dit is daarna ook nooit meer teruggekomen.
De deodorant is ook de moeite waard om te benoemen. Er zijn maar weinig deo’s zonder alcohol of aluminium. Ik had namelijk gelezen dat dit mogelijk een oorzaak kan zijn van borstkanker. Ik ga dus maar op save en let nu vooral op wat ik gebruik. De deo ruikt heerlijk fris door het citroengras dat erin verwerkt zit. De fles is voorzien van een drukpomp verstuiver in plaats van een spray, ook nog eens beter voor het milieu.

Katelijn Provoost | Milk Lotion en SOS creme: 
Mijn puberdochter van 13 had een vrij heftige acne. Zelf camoufleerde ze dit met foundations anti bacterieel. Wij hadden al van alles geprobeerd, zeepvrije wasgel, lotion, tea tree producten en zelfs uiteindelijk hormoonzalf van de huisarts. Aangezien deze laatste zeker niet mijn voorkeur had (zelfs je kussen kan ervan bleken) ben ik op zoek gegaan naar iets anders. Via Rachel ben ik bij de Ha-Ra lijn gekomen. Ik gebruik het zelf al jaren en heb n het verleden bij het eczeem van mijn dochter met succes Ha-Ra aglalia gezichts- crème gebruikt. Al vrij snel is mijn dochter de milk, tonic en sos crème gaan gebruiken. De roodheid van haar huid nam af, puistjes werden minder en haar huid werd rustiger waardoor de ontstekingen ook verdwenen.
In de vakantie is ze wezen logeren en had toen niet de producten meegenomen, na een week was weer haar huid onrustig aan het worden. Nu gebruikt ze het weer iedere dag en het gaat gelijk weer goed, je kan nu echt heel goed het verschil zien. Ze voelt zich zelfverzekerder en gaat zelfs een dag zonder foundation de deur uit.

Shampoo | Mijn andere dochter heeft last van snel vet haar. Ze heeft ook erg dik haar dat heel lang nat blijft waardoor het ook vettig oogt. Ze gebruik een klein beetje shampoo en haar haar blijft lekker fris, word echt minder snel vet en omdat ze ook nog slag in haar haar heeft was ik ook een beetje bang dat het zou gaan pluizen maar dat is niet zo.

Ha-Ra Rescue/Relaxing roller | Zowel de rescue en relax roller ruiken heerlijk en zijn makkelijk en zuinig in gebruik. De rescue roller gebruik ik regelmatig voor allerlei doeleinden zoals; hoofdpijn, verkoudheid en de rollers zijn ook heerlijk te gebruiken wanneer je even wilt ontspannen, het voelt alsof je in een welness center bent.

Ha-Ra sweet dreams | Al jaren slaap ik erg onrustig, Rachel wees mij op de nieuwe Sweet dreams en ik dacht, dit kan ik wel proberen! In eerste instantie moest ik erg wennen aan de sterke aloë vera geur. Alles rook ernaar, heel mijn slaapkamer leek wel een wellness center. De geur van de Sweet dreams went snel en ik word er zeer ontspannen van. Het slapen gaat ook beter en ik word geruster wakker. Ik ben nu al in de vijfde week en de geur is nog steeds aanwezig, niet meer in mijn hele slaapkamer maar wel wanneer ik met mijn gezicht op mijn kussen gaat liggen. 

De bloggers die erover hebben geschreven:
Klik op de naam hieronder, zo komt u op het artikel terecht met foto’s. 
inspiiredbylife.nl ”had altijd een onzuivere huid”
http://gekopmakeup.nl ” had last van pukkeltjes, vettigheid en droogheid”
joyceelise.nl ”had een zware vorm van eczeem op het gezicht, een onrustige hoofdhuid en lichte acne. Benieuwd hoe het nu met haar gaat? Klik snel op haar naam!

Leave a Reply