Batiste Droog shampoo

Vet haar? Geen tijd om je haar te wassen? Wil je schoon haar binnen een aantal seconde? Dat kan! Er bestaat namelijk al een hele tijd droogshampoo, toen mijn moeder rond de 20 was bestond het al. Helaas was het toen een vreselijk product waardoor heel je haar wit werd. Tegenwoordig heb je heel veel verschillende soorten droog shampoos maar welke is nou echt goed? Batiste vind ik sowieso een heel fijn droog shampoo merk, de geur is ook nog eens heerlijk. Benieuwd naar mijn mening en de hele review? Klik dan snel op lees meer + ontdek de korting.

UITERLIJK
De uitstraling van deze nieuwe batiste droog shampoo’s is toch geweldig? De batiste droog shampoo’s zien er altijd top uit, daarom krijgen ze van mij een dikke 10.

DE HOEVEELHEID 
Er zit 200 ml in, je kan er ongeveer 15 keer meedoen maar dan is de bus toch wel echt leeg. Het is eigenlijk gewoon lucht en poeder, het is dus niet zuinig in gebruik.

HOE TE GEBRUIKEN 
1.Je schud de fles van te voren goed
2.Daarna hou je de fles 30 cm van je hoofd vandaan
3.Richt dan op de scheiding en spuit waar het vet is
4.Daarna ga je met je vingers door je haar zodat het product word verdeeld

KRIJG JE ER OOK VOLUME DOOR? 
Ja, sommige dry shampoos zorgen voor volume. Je krijgt er een messy effect door. Dit kan je natuurlijk wel met een stijltang en borstel corrigeren.

GEUR
Sommige droog shampoos hebben een geurtje bij zich, dit zijn de enigste twee die ik echt lekker vind ruiken.

PRIJS 
Normaal gesproken zijn ze €5,00 maar nu krijg je bij de Douglas 10% korting, klik hier om op de juiste pagina te komen van de Douglas.  

DE BLOOM VARIANT 
Deze droogshampoo geeft je haar meer textuur en volume, deze droog shampoo ruikt heerlijk tropische.

DE EDEN VARIANT 
Deze geur is fruitig en zoet, ik vind deze droog shampoo ook echt heel erg lekker! Deze droog shampoo geeft je haar ook meer volume en textuur. 

 
News