DANKBAAR

Het is vandaag alweer donderdag, de tijd vliegt voorbij. Ondanks dat de tijd vliegt moeten wij wel als mensen de kleine dingen blijven koesteren. Ik kan heel erg genieten van de natuur of van andere kleine dingen. In dit artikel lezen jullie waar ik allemaal extra van heb genoten. Het is alweer bijna weekend, wat gaan jullie allemaal doen? Vanavond ga ik koken voor mijn vriendinnetje Ariette, ik heb er onwijs veel zin in! Morgen moet ik werken van 8 tot 17:00 en daarna ga ik heerlijk iets bakken. Het word een lekker film avondje, maybe The vampire diaries?

– Super vrolijke Perspakketjes ontvangen. Wie houd er nu niet van perspakketjes als blogger? Het maakt mijn dag helemaal goed. Sommige bedrijven doen dan ook nog een leuk persoonlijk kaartje erbij.
– Lieve comments van mijn volgers wie houd daar nu niet van?
– Nieuwe snapchat volgers. Ik kan soms zo lachen om sommige snapchat filters, just love it! Mijn naam is Rachel Kromdijk, lekker standaard maar daar zoekt iedereen toch op.
– Wanneer mijn vriend mij verrast met een lief berichtje. Dit is toch altijd super?
– Wanneer je een parfum denkt te hebben besteld, je daarna een e-mail stuurt naar de webshop of zij iets kunnen zien en dan blijk je niets besteld te hebben. Daarna krijg je een e-mail van een ander persoon van die webshop dat ze opzoek zijn naar beauty bloggers. Ik heb dus twee parfums mogen uitkiezen. Een parfum voor mijn vriend en voor mezelf. Lucky girl?! 
– Ik ben begonnen aan de game Wow (World of Warcraft) samen met mijn vriend speel ik dit al pratend. Het is gezellig, lachwekkend en ik hou echt van game. Het is wel enorm wennen want ik ben de Sims 1/2/3/4, Call of Duty en andere games gewend.  De wereld ziet er onwijs tof uit, het is zo mega groot. Alleen het spel downloaden (30GB) duurde al meer dan 7 uur. Maar het was zeker de moeite waard, ik ben een blood elf hoe spannend klinkt dat? Je kan de game gewoon downlaoden op je pc/imac ‘gratis’.
– Arrow afgekeken op Netflix (3 seizoenen) Wat een onwijs toffe, spannende en mooie serie was dit. Het verhaal zit onwijs goed in elkaar. Iedere aflevering hield ik mijn adem weer in, wie gaat er nu dood? Het einde van ieder seizoen is ook echt niet te doen. Bij deze serie kan je dus gewoon niet stoppen met kijken, zelfs van doorspoelen was er geen sprake.
Zomaar opeens met twee vriendinnen naar Utrecht gaan op mijn vrije dag. Terwijl ik nog heel veel te doen had hoor maar, ik wilde er ook even tussenuit. Ik heb hele leuke items gescoord bij de H&M, ONLY (twee lange broeken) Hunkemoller en nog meer. Hier komt natuurlijk gewoon een shoplog van. Wij hebben daar bij MAC Donalds gegeten en wauw ik nam de Big Tasty Bacon.. dat was gelijk de laatste keer. Die saus maakte mij zo misselijk en ik heb er tot de avond last van gehad, mijn buik bleef maar koprolletjes maken.
Bijna drie jaar samen met Marc, volgende week gaan wij lekker samen uiteten op de 20e.
-Vooruitgang met mijn blog foto’s. Ik zie steeds meer vooruitgang in mijn foto’s, de belichting pas ik aan, verzadiging zet ik iets hoger en dan zien je foto’s er al een stuk interessanter uit!
-Super gekookt! Ik heb deze week een gerecht gemaakt met spaghetti het was zo onwijs lekker. De saus maakte ik van: gehakt, kookroom blueband, cajum kruiden, spinazie a la creme en mozarella. Was een top gerecht en het smaakte heerlijk!
-The vampire diaries overnieuw gaan kijken? Zoals jullie weten heb ik seizoen 6/7 op Bol.com op DVD besteld maar ik twijfel of ik de serie weer helemaal overnieuw ga kijken. Seizoen 1/2/3 kan ik nu wel dromen maar als je weer helemaal in het verhaal zit is het wel leuker, spannender en mooier. 

News