DIO MEERKERK | John van G Lipgloss

Het is een tijd geleden dat ik lipgloss heb gebruikt. Toch komt het weer helemaal terug in 2016, deze lipglosses van John van G blijken echte toppertjes te zijn. Vroeger had ik er altijd een hekel aan als ik aan het fietsen was en mijn haar vloog in mijn gloss. Continue was ik bezig met het redden van mijn lokken. De substantie van gloss is gelukkig wel veranderd. Het voelt zachter en minder plakkerig aan. Ik heb vijf items opgestuurd gekregen om te testen. Wil jij weten wat ik van deze gloss vind? Bekijk dan snel het hele artikel. 

PIGMENTATIE/KLEUREN
Dit zijn de vijf kleuren, parelmoer, roze, rood, doorzichtig en nude. Het uiterlijk ziet er goed en strak uit. Ze blijven goed rechtop staan en ze vallen niet snel om. Sommige glosses hebben namelijk een ovale onderkant. De roze en rode kleur hebben de meeste kleur pigmentatie.

IETS EXTRA’S
Tegenwoordig heb je ook veel matte lipsticks, al wil je bijvoorbeeld iets meer glans eraan toevoegen dan kies je voor de parelmoer, doorzichtige of de nude kleur. Dit maakt het gelijk anders en soms nog mooier ook.

SUBTANTIE/GEUR
Ze voelen wel echt glossy aan maar ondertussen ook erg smooth en zacht. Ik heb deze glosses al een aantal keren gedragen en wauw de geur alleen al. Alle glosses bevatten een bepaalde zoete geur, hier hou ik echt van!

SWATCHES
Zo zien de kleuren eruit op de huid. Je kan zien dat de roze en rode kleur het meest tot hun recht komen. Als ik een hele heftige ooglook heb gemaakt kies ik meestal wel altijd voor een mooie nude kleur of in dit geval de doorzichtige gloss.

CONCLUSIE
Ik ben zeker te spreken over deze glosses, ze ruiken lekker, bevatten een mooie glans, plus het maakt mijn lippen zachter. Ze kosten €11,50 per stuk maar ze zijn het zeker waard. John van G is een prachtig merk, soms wel wat prijzig maar de ingrediënten zijn altijd geweldig!

VRAAG AAN BEZOEKERS
Hoevaak gebruiken jullie nog lipgloss?

TE KOOP BIJ
Dio drogisterij Meerkerk
Burgemeester Sloblaan 1-A
4231 AA MEERKERK

News