EBAY JESSUP BRUSHES

Als je graag met make-up bezig bent dan weet je ook dat een goede kwast het meeste werk verricht. In het begin kreeg ik sommige make-up looks niet voor elkaar, dit kwam omdat ik stugge en niet zachte kwasten gebruikte. Ik kon dus niet goed blenden en de kleuren liepen niet mooi in elkaar over. Een jaar geleden kocht ik deze set in het zwart, tot op de dag van vandaag is die nog steeds mooi. De haren vallen niet uit en ze blijven zo onwijs zacht. Nu heb ik een tweede set aangeschaft in de kleur baby blauw.  Benieuwd waar ik deze brushes heb gekocht? Bekijk dan het hele artikel.

KWALITEIT
De kwaliteit is zeer goed van deze kwasten. Ze zijn zacht en en blijven dat ook, hoevaak je ze ook schoon heb gemaakt. Dit doe ik altijd met een brush egg cleaner, klik hier om dit hulpstuk te kopen.
Je hebt die cleansers in verschillende kleuren en zijn onder de €1,00 en geen verzendkosten. Je kan ook voor een mat cleaner kiezen, deze kan je in de wastafel leggen. Klik hier om dit exemplaar te bekijken.


PRIJS
Deze brush set is echt de meest goedkope die ik ooit gezien heb (voor zo’n kwaliteit). Je bent ongeveer €17,00 kwijt zonder verzendkosten. In Nederland ben je dat al kwijt voor een wenkbrauw kwastje. Klik hier om de set te bestellen.


IEDERE KWAST HEEFT EEN EIGEN FUNCTIE
Op iedere kwast staat aangegeven wat je ermee kan doen. Je hebt een wenkbrauw penceel, concealer kwast, poeder, blush en ga zo maar door.


KLEUREN
Wit-goud, Baby blauw, baby roze, wit-zilver, zwart-goud en zwart-zilver.


EBAY
Ebay is echt een uitkomst met dit soort accessoires/items.

News