Essence Lipsticks + Swatches

Essence is altijd een favoriet merk van mij geweest. Het is low budget en er komt genoeg kleur vanaf. Natuurlijk vallen sommige producten ook tegen maar Essence heeft mij niet vaak teleurgesteld. Ik heb 5 zomerse tinten voor jullie uitgezocht, voor ieder wat wils. Ik gebruik heel weinig rood maar wanneer ik het op heb vind ik het wel ontzettend gaaf. Ik ben ook erg benieuwd hoe jullie over rode lipstick denken?

KLEUREN LIPSTICKS

02 Cute nude 
015 Oh so matt! 
02 All you need is red 
12 Blush my lips 
16 Im yours 

INFORMATIE OVER DE KLEUREN
De lipstick kleuren zijn niet mat. Zelfs de 015 is niet mat zoals de naam zegt. Dit is wel een favoriet kleurtje van mij! In winter geeft deze ook een mooie gloed over je lippen, love nude! Je moet er van houden maar ik blijf houden van die bruine nude kleurtjes.

Cute nude is een glossy-achtige lipstick deze vind ik niet heel erg bijzonder. Dit is een kleur voor de personen die niet van een heftige lisptick houden.

Iedereen heeft eigenlijk een all you need is red lipstick nodig. Als je uiteten gaat of gaat stappen staat het altijd gelijk heel mooi en chique. Even een tip mannen houden ook echt van rode lippen (& jurken).

Im yours is echt een perfect zomer kleurtje, geen woorden voor.
Blush my lips is een kleurtje die ik bij vele mooie vind staan behalve bij mezelf.

LONG LASTING? 
Ik vind dat je de Essnece lipsticks wel de gehele dag moet bijwerken. De hele donkere of rode kleuren trekken wel iets in de lippen maar daar is ook wel alles mee gezegd. 

PRIJS
€2,39 per stuk

VRAAG
Wat is jullie favoriete Essence lipstick? Laat dan hieronder weten. 

News