Laura Biagiotti Roma Uomo

Het is tijd om een nieuwe parfum te reviewen voor jullie. Dit is de parfum Roma van het merk Laura Biagiotti. Ik kreeg van twee collega’s te horen dat dit echt een heerlijke parfum was. Ik was om! nu begon de zoektocht, ik wilde een website vinden die goedkopere parfums verkocht. Benieuwd naar welke website? De verzending naar Nederland is ook niet duur het bedrag ligt rond de €7,00. Het is een Duitse webshop en ik nam de gok, zo bespaarde ik toch al aardig wat centjes. Dit is een parfum die geschikt is voor iedere man ‘ dat vinden wij vrouwen dan’.

Deze parfum is in 1994 ontworpen maar is nog steeds een klasse apart. Deze parfum heeft een prachtige warme opening van citrus gemengd met galbanum wierookgeur. Ik had zelf nog nooit over deze parfum gehoord, ook was nooit eerder mijn oog erop gevallen. De flesjes van tegenwoordig worden steeds spectaculairder maar dat is bij deze flacon niet het geval.

Het is al de ochtend in Rome, de frisse citrusgeur gemengd met de wierook van de ochtend-ceremonie in de vele kerken van Rome. Dan volgt de geur van bloemachtige aromatisch hout, die mij herinnert aan de ruines met de ceders op het forum Romanum. Tenslotte sluit Roma met een orientaals kruidige sandelhoutgeur die mij herinnert aan de avond waarin goede wijn gemeng met Italiaanse kruiden ons omsluit. 

De geur kan zowel overdag als ‘s avonds gedragen worden. De geur opent fris met pompelmoes en basilicum en wordt verwarmd met ceder en sandelhout. Het krijgt daarnaast een sensuele vleug van amber, vanille en patchouli.

De flacon is echt een collectors items, zoals velen weten houdt Laura Biagiotti veel van gebouwen. Het oude Rome, de Romeinse werken, Forum Romanum, je kunt het allemaal herkennen in dit flesje. 

Ingredienten: laurier bladeren, basilicum, mandarijn, roze grapefuit, cederhout en massoia hout. 

PRIJZEN OP EASYCOSMETIC
Eau de Toilette Spray 40 ml €43,95 nu €25,95
Eau de Toilette Spray 75 ml €57,00 nu €37,95
Eau de Toilette Spray 125 ml €72,00 nu €40,95

Deodorantstick 75ml €23,00 nu voor €15,95
Shower gel 200 ml €13,95 nu voor €9,95

VOORDEELPAKKET
Parfum 75 ml met een set Showergel voor €41,95 in plaats van €63,00


BESTEL
Klik hier

News