MAGNET SPORT BLUETOOTH HEADSET & SD KAART

De irritatie van de draad naar je smartphone, herkenbaar? Als ik naar de sportschool ga, workout doe of een stuk ga rolschaatsen wil ik altijd graag muziek luisteren. Muziek motiveert mij enorm! Als ik down ben luister ik ook altijd graag muziek. Nu heb ik er alleen een hekel aan dat ik mezelf altijd bijna ophang door dat draad. Sommige draden zijn te kort waardoor die te strak langs je lichaam zit en andere zijn zolang dat je overal achter blijft hangen. Dit probleem word nu direct opgelost! Zie hier de magnetische oordopjes van Remax! 

ZIJN DE OORDOPJES ECHT MAGNETISCH?
Deze oordopjes kan je tegen elkaar houden en dan blijven ze aan elkaar zitten. Ze zijn dus echt magnetisch dit werkt echt super. Ze raken dus niet meer in de knoop, ideaal. 
 
DE UITSTRALING/VERPAKKING 
De verpakking ziet er strak en stoer uit, zwart en rood is altijd een favoriete combinatie van mij geweest. Aan de binnenkant zie je gelijk de oordopjes zitten, zijn ze niet prachtig? Wanneer je dat gedeelte eruit haalt kom je bij een leren zakje. Hier zitten de rubbertjes in, ieder oor is anders dus dat moet je even van te voren testen. 
 
HOE ZITTEN DE OORDOPJES?
Wanneer je eenmaal de juiste rubbers erop hebt zitten wil je ze niet meer uit doen. Ze zitten mega comfortabel. Het leren zakje kan je daarna gewoon gebruiken om de oordopjes in te bewaren. Er zit nog wel een draad aan de oordopjes maar die lopen naar elkaar toe. Je zet dus gewoon je bluetooth aan en connect ze dan met deze prachtige oordopjes. Als je aan het sporten bent en je wilt even geen oordopjes meer in, doe ze dan om je nek en laat de oordopjes tegen elkaar aan klikken, zo kan je de oordopjes dragen als een ketting. 
 
EXTRA INFO
Ontworpen met microfoon en afstandsbediening in de draad verwerkt
Pure, krachtige geluidskwaliteit
5-8 uur achter elkaar telefoneren
1 jaar garante 
Incl. handleiding en USB kabel 
Verschillende soorten oor rubbers
Is in twee uur helemaal opgeladen
De standby stand bedraagt 160 uur
Frequentiebereik 18hz- 34kHz 

 

MIJN CONCLUSIE
Ik ben er heel erg over te spreken, het geluid is prachtig. Niets zit meer in de weg, je kan op afstand luisteren, het is echt een top product en vooral handig voor sporters.

PRIJS
€39,95 en wil je deze prachtige oordopjes bestellen? klik dan hier.

Je kan deze oordopjes dus bestellen op Smartphonehoesjes.nl ze hebben nog veel meer handige gadgets. Ik heb namelijk op deze webshop een hele wishlist die ik nog in de toekomst wil gaan scoren. Hebben jullie al leuke items gevonden op deze website? Bekijk ook deze items:  Sony Xperia XGeheugenkaartjesLG hoesjes.

NU NOG EVEN OVER DE SD KAART
Ik als youtuber/blogger verslijt gigantisch veel sd kaartjes. Hoe meer je er hebt des te beter want als je een keer onverwachts wilt filmen hoef je niet al je kaartjes leeg te halen. Ik had weer een nieuw kaartje nodig en ik heb gekozen voor het merk Kingston. Dit blijkt een heel goed merk te zijn qua sd kaartjes. Op dit kaartje heb ik ook 1 jaar garantie en het sd kaartje is mega snel. Wat vinden jullie fijne sd kaartjes? Laat dat even hieronder weten. Dit sd kaartje kostte €14,95 dat valt echt mee!

 
News