Marc Jacobs Decadence

 

 

Wat Marc Jacobs aanraakt veranderd in iets moois. Deze parfum straalt iets mysterieus uit, het is een soort mini tasje met een groot detail eraan.  De kleuren combinatie vind ik perfect bij de parfum passen. Het is zoet, mysterieus en je kan er de hele dag van genieten. Normaal ruik ik mijn eigen parfum na een halfuur al niet meer maar, wanneer ik overdag twee spuitjes op doe ruik ik het s’avond nog. Deze parfum trok mijn aandacht al vanaf de eerste keer dat die mij in de winkel aanstaarde. Toen kwam er twee weken geleden een prachtige actie bij de ICI PARISXL met een prachtige korting.

 

 

UITERLIJK 
Het doosje is al heel bijzonder van deze parfum, het is niet fluweel maar op het oog lijkt het daar wel op. De deksel van deze parfum is bijzonder groot en zat dus ook in een apart kartonnetje verpakt. Het fotograferen was gewoon geweldig, het flesje ziet er zo mooi uit! Marc Jacobs laat iedere parfum veranderen in iets magische, ik vind alle flacons echt prachtig.

De ketting, de franjes, de kleur ik vind het een top combinatie. Het is meer een chique accessoire dan een parfum.

PRIJS
Het is zeker niet goedkoop maar het is tot nu toe de meest lekkere parfum in mijn stash. Ik vind het vooral een groot voordeel dat ik deze zelf zolang blijf ruiken.

Marc Jacobs Decadence 30 ml Eau de Parfum € 60,00
Marc Jacobs Decadence 50 ml Eau de Parfum € 85,55
Marc Jacobs Decadence 100 ml Eau de Parfum € 115,55 

GEUR
Marc Jacobs omschrijft de geur als: mysterieus, sensueel, houtachtig en gedurfd.

Topnoten: pruim, iris, saffraan
Hartnoten: roos, jasmijn sambac, iriswortel
Basisnoten: amber, vetiver, papyrushout

Daisy van Marc Jacobs kan je hier totaal niet mee vergelijken, deze geur is zwaarder, heftiger en iedereen in de ruimte kan ervan ”genieten”. Het is gewoon een volwassen vrouwelijke geur, ik ben in ieder geval fan!

Deze parfum valt in ieder geval direct op in mijn stash. Hij staat nu op mijn Alex drawer kast te stralen! Ik ben benieuwd wat jullie van deze geur vinden?

 
News