UPDATE TIME | SOS VAKANTIE BESTEMMING!

Zo vanaf nu ben ik niet meer alleen thuis. Ik ben twee weken zonder mijn ouders geweest. Mijn ouders gingen op vakantie en ik ben in mijn 23 jaar nog nooit alleen thuis geweest. Het was wanneer ik s’avonds alleen moest eten wel echt stil maar het ging prima. Ik heb zelf gekookt, de tuin onderhouden, het huis schoongehouden, gemaaid, ramen gezeemd noem het maar op. Vanmorgen zijn ze thuis gekomen (rond 11:45) en ik had ze verrast met een heerlijk bakje koffie met schuim + een heerlijk stukje taart (zelf gemaakt om 9:00 vanmorgen). Vanmiddag wil ik eigenlijk nog even naar de action en een aantal video’s opnemen. SOS VAKANTIE HULP
Ik heb midden september mijn vakantie (ongeveer 12 dagen) hebben jullie tips voor mij? Ik ga samen met mijn vriend en wij houden van activiteiten, mooie natuur dingen bezoeken, dorpjes of steden inlopen, genieten van een strand of boulevard. Wij willen wel samen in een hotel maar een appartement vind ik ook geen heel groot probleem, als er maar een zwembad bij zit. Ik ben nog nooit van mijn leven in een hotel geweest dus daar ben ik wel erg benieuwd naar.

Ik ben niet zo’n persoon die continue aan het zwembad ligt met een tijdschrift (na een paar middagen ben ik dat ook wel zat). Verder vind ik het heerlijk om uit het appartement of hotel naar een strand te kunnen lopen (of boulevard, dorpje). Ik wil gewoon de sfeer van dat land kunnen proeven en ruiken. Lekker op een boulevard eten of andere leuke eettentjes. Mijn eerste gedachtes gingen richting ItaliĆ« (maar daar is het midden september niet meer zo lekker), Griekenland of de Canarische Eilanden. Nu vraag ik jullie hulp, waar ben jij een keer geweest dat je zegt, daar vind je alles wat je zoekt.  

WERK
Ik werk nu alweer bijna een jaar bij Transport service Schelluinen, hier heb ik het naar mijn zin. Het is vooral telefoneren, orders invoeren, klanten bellen, met chauffeurs in contact zijn en zorgen dat dingen opgelost worden waar chauffeurs of klanten tegenaan lopen. Verder heb ik natuurlijk s’avonds de sportschool, mijn blog artikelen en video’s die bewerkt moeten worden.


BRUIDJES
Ik heb de vorige maand 3 bruidjes mogen opmaken, wat was dat fanatische om te doen. Ik heb Janine, Rhode en Nicole mogen opmaken en ze zagen er allemaal stralend uit. Het is vooral leuk om te zien dat de jurk echt bij diegene past.


BLOGGEN
Het bloggen gaat lekker, mijn artikelen worden goed gelezen en ik merk dat mijn Bloglovin volgers ook richting de 850 gaan. Binnenkort zal ik weer eens een win-actie gaan houden. Ook de pakketjes komen steeds meer binnen, hier zijn mijn ouders wat minder blij mee maar ik voel mezelf net een klein kind als er weer een doos binnen is gekomen.


YOUTUBE
Ik vind Youtube geweldig, ik vind het super om youtube video’s van andere youtubers te bekijken maar ik vind het ook geweldig om mijn eigen video’s te bewerken. Nu is alleen mijn vraag aan jullie, waar kijken jullie het liefst naar? Vlogs? Kleding shoplogs, persoonlijke verhalen, tips en tricks, Make-up tutorials. Ik wil meer groeien met mijn kanaal maar het gaat gigantisch langzaam en veel mensen halen mij in. Ik zie het niet als een wedstrijd maar als je aan zoiets begint wil je wel knallen. Je wilt meer mensen enthousiast maken met jouw verhalen en video’s. Ik vind het alleen heel erg moeilijk om origineel te zijn want ergens op de wereld heeft ook een youtuber dat idee bedacht.

LIEFDE
Ik heb alweer drie jaar met de liefst Marc, op 20-7-2016 waren wij officieel drie jaar samen en zijn wij s’avonds heerlijk uiteten geweest. Ik heb hem verrast met een parfum pakket.

 
News