INGLOT | Pigments review + swatches

Pigments? Ik ben helemaal verslaafd aan de prachtige kleurtjes die Inglot verkoopt. Ik heb inmiddels al een hele stash pigments opgebouwd waar binnenkort een video van online komt. Wat is het verschil tussen een oogschaduw en een pigment? Daar zal je snel genoeg achterkomen in dit artikel. Natuurlijk heb ik ook weer prachtige swatch foto’s gemaakt. Een swatch betekent hoe een bepaald soort make-up zoals een lipstick, oogschaduw of pigment op je huid eruit ziet. Zo kan je namelijk ook zien hoe het op je lippen of ogen eruit ziet. Tegenwoordig koop ik nooit meer een product zonder te hebben geswatched. Twijfel je over de kleur? Typ dan het product in op google met erachter swatch. 

WAT HEB IK BESTELD
Zo zien de prachtige vier kleurtjes eruit, ik heb gekozen voor warmte tinten. Op deze foto’s heb ik mijn fake nails nog, helaas heb ik die nu niet meer. Ik heb gekozen voor een cranberry kleur, goud/brons, groen en nog een bruin/oranje kleur. Deze vier kleurtjes kan je ook goed bij elkaar gebruiken. 
 
Kleur codes: 56 is groen, 81 cranberry kleur, 26 is de bruin oranje kleur rechts onderin en de gouden kleur is 82 als ik het goed heb maar op de website zien ze er soms net wat anders uit. Hier kan je alles pigments bekijken. 

 

SWATCHES
De swatches zien er weer geweldig uit, de cranberry kleur heeft ook een geweldige glans erin zitten. Dat vind ik nou zo geweldig aan de pigments van Inglot, ze hebben allemaal een prachtige glans erin zitten. Sommige pigments van Inglot veranderen in een bepaald licht, die pigments zijn helemaal awesome.

TIPS
Wil jij de kleur nog intenser maken? Gebruik dan drops van Eyeslipsface of een beetje prep and prime van MAC. Hierdoor word de kleur nog intenser en levendiger.

MIJN VORIGE ARTIKEL OVER INGLOT:
Klik hier.

PRIJS PER STUK 
€14,00

 
News