MAKEUPGEEK EYELINER PENCIL + SWATCHES

 
 

Makeupgeek, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb drie nieuwe eyeliner pencils binnen gekregen, plus drie oogschaduws. De oogschaduws review ik in een ander artikel voor jullie. Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste artikelen? Volg mij dan op bloglovin, hier komen al mijn nieuwste artikelen op te staan. Ik heb ook nog een aantal andere social media kanalen waar ik al mijn nieuwste foto’s, artikelen en beauty producten op deel. Benieuwd naar de swatches? Bekijk dan snel het hele artikel.

UITERLIJK/DESIGN
Ik vind het mega mooi gecombineerd! De kleuren combinatie en het patroon is erg leuk bedacht. Ik vind de verpakking er erg goed uit zien. De doosjes krijg ik niet heel erg makkelijk open en dicht dat vind ik wel een nadeel. Het is geen sterk papier (de buitenkant) het klapt helemaal dubbel. 

MINT 
De kleur mint is echt heel licht groen, ik vind het echt een prachtig kleurtje voor de zomer.
 
PLUMERIA
Dit is echt mijn nieuwe favoriete oogpotlood, voor vele is het eng omdat het rood is. Een rood water lijntje staat ook een beetje apart maar ik houd ervan!
 
COBALT  

Deze prachtige blauwe kleur kan je met heel veel verschillende oogschaduws looks combineren. Eerst was ik nooit van een blauw potlood op mijn waterlijn maar deze matte blauwe kleur vind ik echt geweldig.

KWALITEIT 
Wat vind ik van deze potloden? is Makeupgeek geslaagd? Ik geef deze potloden een dikke 9+ ze zijn goed gepigmenteerd en de kleur keuze vind ik ook super. Sommige potloden werken niet fijn op een vochtige waterlijn maar, daar hebben deze potloden geen problemen mee.

PRIJS 
€9,00 per potlood en dat vind ik een prima prijs voor het merk Makeupgeek. Je moet er ook aandenken dat je erg lang met zo’n potlood kan doen. Ze zijn mega gepigmenteerd en zacht je hoeft dus niet continue je potlood te slijpen omdat die droog is geworden.

 
 
 
 
SWATCHES 
Zijn de swatches niet prachtig? Het potlood heb ik een keer over mijn pols heen gehaald. Er komt genoeg kleur vanaf en de potloden zijn heel gepigmenteerd.
 

DE LOOK/ FACE SWATCH
Deze look komt binnenkort nog voorbij in een vlog maar is het potlood niet prachtig? Hij kleurt heel warm bij de ooglook en mijn haarkleur, just love it! Mijn vriend en schoonmoeder vonden dat ik huil ogen had omdat het lijntje zo rood was haha, gelukkig was dat het niet.

Wat vinden jullie van mijn make-up tutorials? Moet ik daarmee doorgaan? Ik wil namelijk meer make-up looks gaan maken omdat mensen dan pas echt zien hoe iets staat (of hoe je het kan combineren). Ik zit altijd vol inspiratie maar ik door meer te oefenen gaat er natuurlijk steeds meer lukken. Ook vond ik die grim tutorials heel tof om te maken (zoals mijn skelet klik hier om die video te bekijken. Daar ben ik 2,5 uur mee bezig geweest). 

BESTELLEN
Klik hier

 
News