MY FAVORITE YOUTUBERS

Vandaag is het tijd voor een favoriete artikel. Ik ben echt Youtube fan dus ik bekijk aardig wat video’s per dag. Als ik een video bekijk en ik vond het een leuke video dan reageer ik ook altijd. Waarom? Sommige mensen hebben een hekel als ik onder video’s reageer maar ik begrijp dat niet helemaal. Er is voor een youtuber niets leuker dan een reactie te krijgen onder je video. Zo krijg je in ieder geval het idee dat mensen je video’s waarderen.
 
Ik heb een aantal Amerikaanse/Nederlandse youtubers in het zonnetje gezet. Benieuwd welke youtubers dit zijn? Bekijk dan snel het hele artikel. 

 

Mijn girl crush kan natuurlijk niet ontbreken, een pracht vrouw, mooie outfits en de perfecte muziek onder de video. Deze video heb ik al meerdere malen bekeken. 
 

Ik bekijk niet al haar video’s maar deze travel Bali vlog heeft echt mijn aandacht getrokken. Het is onwijs gaaf gefilmd, mooie muziek eronder gezet en deze mensen zie je ook echt genieten. 
 
Pokemon is een hele rage op dit moment,  ik speel deze game niet omdat ik anders ook verslaafd word. Ik ben echt een game trutje dus ik begin er maar gewoon niet aan. Hoe krijgt deze youtuber het weer voor elkaar? Ze maakt onwijs toffe tutorials, bekijk vooral haar andere video’s ook. 
 

Katje is ook echt een favoriete youtuber van mij. Ik volg haar ook op snapchat waar ze veel video’s maakt van haar nieuwe hond Turbo. In dit soort video’s laat ze haar nieuwste aankopen en aanwinsten zien. 
 
Een jonge vrouw die toffe video’s maakt en geniet van het leven. Ze is al een keer bestolen (ze weet ook wie het gedaan hebben) maar desondanks ging ze door met haar youtube channel en ze is des te groter geworden. 
 
Gigi iedereen spreekt over deze prachtige dame, wil jij een avondje op haar lijken? Maak dan deze transformatie na. Deze vrouw maakt de meest gave transformaties mogelijk. 
 
Inthefrow is niet zomaar een vrouw, ze heeft klasse, heeft een prachtige blog en maakt ook nog eens prachtige video’s. 
 

Jaclyn Hill ik ben verliefd geworden op haar humor. Iedere keer als ik haar video’s bekijk wil ik ook mijn haar gelijk weer rood verven (maar dat doen we maar eventjes niet meer). Ze maakt prachtige tutorials waar je veel van kan leren. 
 
Nu door naar de Nederlandse vrouwen, Anna is echt een favoriete youtuber van mij worden, eigenlijk vanaf dag 1 al. Ze is lekker zichzelf en ze heeft bewezen dat alles mogelijk is in het leven zolang je er maar voorgaat. 
 
Fleur is echt een prachtige vrouw die nu ook een eigen youtube kanaal heeft. 
Van deze vlog heb ik zo onwijs genoten. 
 
Rosanne is een vriendinnetje van mij waar ik al heel wat jaren bevriend mee ben. Ze is een lieverd en daarom wil ik haar video ook in het zonnetje zetten. In deze vlog kom ik ook nog eventjes voorbij. 
 
Laura is ook een super leuke vrouw die je met en zonder make-up ziet. In haar chique jurk en daarna in haar pyjama ik hou van haar! Ze is zo’n leuke en enthousiaste youtuber + ze is nu ook helemaal gelukkig in de liefde. 
 
Wie zijn jouw favoriete youtubers? Op welke youtubers ga jij je nu direct abonneren? 
Een dikke kus voor jullie want ik heb de 6.000 abonnees gehaald op mijn kanaal! X
 
News