The comforter Lush | review

Lush, wie houd er nou niet van deze winkel? Toen ik voor het eerst de winkel in liep was ik al direct verkocht. De geur die in Lush hangt is zo ongelooflijk lekker. Ik ben de laatste tijd ook steeds meer producten aan het proberen. Mijn eerste product van Lush was de tea tree spray. Toen de solid shampoo bar Godiva. Dat is een shampoo en conditioner in een, ideaal dus. Dit keer koos ik voor een aantal producten in flesjes vorm. 

The comforter is een showercream die gelijk mijn aandacht te pakken had. De kleur roze met zwart liet mij al smelten. Als je goed kijkt zie je ook nog glitters erin zitten! In dit flesje zit ruim 100gram en je doet er aardig lang mee kan ik je zeggen. De teksten van Lush vind ik echt geweldig: dit is een knuffel in een fles. Cypresolie, cassis absolue en bergamotolie zorgen voor een zoete maar toch stoere geur. Meer weten over dit product? Lees dan natuurlijk snel verder.

DE GEUR
Hij is inderdaad zoetig/fruitig qua geur. Ook zit er in dit product een fleugje stoerigheid verwerkt. Wanneer je de geur ruikt snap je gelijk waarom ze voor het woord stoer hebben gekozen. Ik hou van zoet dus dit product vind ik geweldig, welkom in mijn Lush stash beauty. 

KWALITEIT 
Het product doet wat hij beloofd, hij is goed te gebruiken in bad en vooral onder de douche. Hij schuimt heerlijk en doet je watertanden, nou dat klopt!

UITSTRALING
Ik het flesje er goed uitzien, ik ben ook niet anders van Lush gewend. Ook de roze kleur met glitters vind ik geweldig. 

DE PRIJS 
€8,50 per 100gram

BESTELLEN
Klik hier om dit product te bestellen. 

News