UPDATE MEI/JUNI

Het is inmiddels alweer maandag, tijd voor een nieuwe week en avondturen. Ik heb een heel rustig weekend gehad, anders dan normaal in ieder geval. Mijn ouders zijn van KPN naar TELE2 gegaan en er was dus een installatie pakket afgeleverd. Ik had alle kabels goed zitten maar er ontbrak een kastje. Ik heb 30 minuten met TELE2 aan de telefoon gehangen maar ze konden geen monteur sturen want dat zou ons €80,00 kosten ”’terwijl hun een onvolledig pakket toesturen”. 

Nu zitten wij waarschijnlijk tot a.s. woensdag zonder wifi, tv en telefoon. Ik heb dus vrij weinig gedaan dit weekend, ik heb mijn boek uitgelezen, gekookt en mijn vriend gezien zaterdagavond en zondagavond. Benieuwd naar mijn persoonlijke update? Lees dan snel verder.


WAT GEDAAN | 4x deze week 6 km gerolschaatst, het gaat steeds beter! Ik heb nu meer evenwicht dan op skeelers en ik ga super snel op die rolschaatsen.

WAT TE DOEN | Ik begin deze week weer met gezonde smoothies, vandaag heb ik er twee gemaakt met yoghurt, blauwe bosbessen, chiazaad, lijnzaad, honing en een banaan. Vorige week ben ik 0 x naar de sportschool geweest, het was zo lekker weer dus ik ging meer met mijn rolschaatsen de natuur in. Nu regent het pijpenstelen dus ik ga vanavond weer ouderwets knallen. Ik wil weer The Vampire Diaries overnieuw gaan kijken want ik ben er weer helemaal uit.

WAAR IK TROTS OP BEN | Minder gesnoept, rustiger gebleven, beter in mijn vel, mijn vriendinnetje gezien en lekker mee uiteten geweest, eindelijk weer een boek uitgelezen.

WAAR HOU IK OP DIT MOMENT VAN | Carpaccio, ik krijg geen genoeg van carpaccio! Jellybeans ik heb een klein potje op mijn bureau staan met jellybeans. Spannende thrillers kijken op Netflix en de nieuwe afleveringen van Orphan black. Nep nagels, ik vind ze prachtig maar na 3,5week waren ze al zo enorm uitgegroeid dat ik ze eraf heb gehaald, met heel veel pijn en moeite.

WELKE FILMS/SERIES HEB IK GEKEKEN OP NETFLIX | Fury een film van de tweede wereld oorlog met Brad Pitt en vele andere bekende acteurs. Een hele goede oorlogsfilm, is zeker een aanrader. Hachiko echt een jank film! Het gaat over de geweldige band tussen het baasje en de hond. Orphan Black heb ik de nieuwste aflevering van gekeken, zeer spannend weer! En Helena komt weer terug en hoe haha! Hush is echt een hele spannende film over een dove vrouw die bedreigd word met de dood. Bambi 2, hoe leuk is dat? ik wist niet eens dat er een Bambi 2 was! Echt een aanrader, wat een top film weer. A Teacher was een film over een lerares die verliefd word op haar student, vreselijk echt geen goede film. Bad Neighbours was een grappige film maar niet echt een diepgaand verhaal. Cinderella, ik had het niet verwacht maar ook deze film was echt prachtig!

WELKE SAMENWERKINGEN ZIJN ER LANGS GEKOMEN | Pandora waar ik enorm trots op ben, Rookie rolschaatsen, wat ben ik hier blij mee zeg! De rolschaatsen zitten heerlijk en je kan er erg snel op gaan. Ik hou het nu in ieder geval erg lang uit, 6km is nu een eitje. Geen zere voeten maar je traint ondertussen wel je binnen en benen. De tweede samenwerking met de Dio drogisterij is al in gang, zij hebben een groot pakket naar mij toegestuurd. Ik ben zo enthousiast over de producten!

Ook is mijn haar van zwart naar bruin geverfd, ik zat van 17:30 tot 00:15 in de stoel. Over twee weken word het weer iets anders geverfd ”spannend”. Het moest eerst terug naar de basis, dit is allemaal gebeurd in Arkel bij Total Look. Mijn nieuwste items komen allemaal voorbij op mijn youtube kanaal. Nog 50 abonnees te gaan en dan heb ik de 5.900 bereikt! Daar ben ik echt onwijs trots op, bedankt voor al jullie lieve steun!

 
News